MandM veelgestelde vragen

Welkom bij MandM's rubriek met veelgestelde vragen. Als je het antwoord waarnaar je op zoek bent niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Ons beleid is om onze klanten een veilige en beveiligde winkelervaring te bieden; daarom hebben we geavanceerde firewalls geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de kassa zo veilig mogelijk is. Helaas, als er veel achtergrondprocessen werken in je browser, staat het systeem je misschien niet toe om naar de kassa te gaan of de webpagina wordt misschien niet correct geladen. In het onwaarschijnlijke geval dat dit jou overkomt, probeer dan om je browsergeschiedenis te wissen en zorg ervoor dat alle cachegeheugen en cookies worden gewist. Deze optie bevindt zich meestal onder Extra (Tools) in je browser. Eenmaal gewist, moet je je bestelling zonder verdere vertraging kunnen afronden.

Wij updaten de website regelmatig en dit is inclusief updates met betrekking tot onze voorraad. In sommige gevallen gebeurt het dat de gewenste maat nog zichtbaar is, maar je dit niet meer aan je mandje kunt toevoegen of dat het uit je mandje verdwijnt nadat je het item hebt toegevoegd. Als dit gebeurt vernieuw dan de pagina. Het kan zijn dat het item dan niet meer beschikbaar is.

Zoals bij elke online retailer zijn al onze artikelen onderhevig aan prijswijzigingen. Als je een artikel op de MandM website tegenkomt dat je wilt hebben, voor een goede prijs, koop het dan zolang het nog kan!

Helaas kunnen wij niet meer informatie geven dan al wordt vermeld onder het tabblad beschrijving op elke productpagina. Als je meer specifieke details van een item wilt weten, zoals bijvoorbeeld is de capuchon afneembaar, en dit wordt niet beschreven, dan is het niet waarschijnlijk dat dit een kenmerk van het artikel is. Alle artikelen die wij verkopen hebben een beperkte voorraad. Daarom is op = op. Als de gewenste maat niet wordt vermeld in de maattabel, dan is deze waarschijnlijk al uitverkocht en niet meer beschikbaar.

Bezoek onze international pagina om te zien of wij bij jou bezorgen. Je kunt dan bestellen in de lokale valuta. Wij bieden ook een alternatief afleveradres aan in hetzelfde land.

Alles op de MandM website is authentiek en wordt rechtstreeks gekocht bij je favoriete merken. We zullen nooit een kledingstuk verkopen dat afkomstig is van een niet-officiële bron. Bekijk onze revieuws en je vindt duizenden tevreden klanten die dit bevestigen.

Wees als eerste op de hoogte van interessante aanbiedingen en nieuwe binnenkomers door je vandaag nog aan te malden voor onze e-mails