Wij hebben gemerkt dat je gebruik maakt van een oude internet browser. Onze website is geoptimaliseerd voor meer up-to-date browsers. Het updaten van je browser verbetert je shopping ervaring!

0

Totaal 0.00
Je bespaart 0.00

Sluiten

Terug

Retourneren

Je kunt je pakket terugsturen naar ons via het postkantoor of een koeriersdienst.

Terugsturen via het postkantoor

Je kunt je pakket met of zonder track and trace versturen. Als je veel artikelen retourneert, adviseren wij je om het verzekerd te versturen. Wij bieden geen gratis retourneren aan.

Retouradres:

Returns Department,

MandM Direct,

Moreton Business Park,

Moreton-on-Lugg,

Hereford,

HR4 8DS,

United Kingdom

Wij hebben een 28 dagen zonder gedoe retourbeleid. Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je bestelling, maar als dit om welke reden dan ook niet zo is, kun je het artikel binnen 28 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

Als een artikel niet past, stuur je het gewoon aan ons terug en ruilen wij het om voor een andere maat. Je kunt een artikel alleen omruilen voor een artikel met dezelfde code. Wij begrijpen dat je een artikel moet passen, maar zorg ervoor dat je geen vlekken zoals make-up en deodorant achterlaat, omdat onze retourafdeling het artikel dan niet kan accepteren.

Als een artikel defect of beschadigd is, stuur je het aan ons terug en ruilen wij het voor je om of storten wij het aankoopbedrag aan je terug. Wij betalen ook de kosten voor het retourneren aan je terug.

Als wij een verkeerd artikel of een verkeerde maat hebben gestuurd, stuur je het aan ons terug en ruilen wij het om voor het correcte artikel of maat. Wij betalen ook de kosten voor het retourneren aan je terug.

Geen probleem, voeg een briefje toe bij het artikel met daarop je klantnummer, naam en adresgegevens en of je het aankoopbedrag teruggestort wilt hebben of het artikel wilt omruilen. Bij omruiling zorg er dan ook voor dat je aangeeft welke maat je wilt ontvangen.

Wij proberen alle retouren binnen 48 uur na onvangst te verwerken, maar houdt er rekening mee dat het in totaal tot 14 dagen kan duren voordat wij het pakket hebben ontvangen & verwerkt en het aankoopbedrag hebben teruggestort of het vervangende artikel hebben opgestuurd. Wij laten per mail weten wanneer het pakket is ontvangen en verwerkt. Het aankoopbedrag wordt altijd teruggestort op het IBAN of PayPal account of de creditcard waarmee de bestelling is betaald. Als je hebt aangegeven dat je een vervangend artikel wilt ontvangen en het is niet meer op voorraad, dan storten wij automatisch het aankoopbedrag aan je terug.

Wij proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden, als wij gratis retourneren zouden aanbieden, betekent dit dat wij al onze prijzen moeten verhogen.

Uit hygiënisch oogpunt kunnen de volgende artikelen niet worden geretourneerd:

  • ondergoed
  • zwemkleding voor dames en meisjes (als de hygiënesticker is verwijderd)
  • zwemkleding voor heren en jongens
  • oorbellen
  • toiletartikelen en geurtjes (als de beschermende verpakking is verwijderd)

Het komt niet vaak voor dat een pakket zoekraakt, maar omdat het kan voorkomen, raden wij je aan om altijd de kassabon te bewaren als bewijs dat je het pakket hebt verzonden. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gehouden voor het zoekraken of beschadigen van pakketten. Je hebt een bewijs nodig als je een zoekgeraakt pakket wilt claimen bij de vervoerder.

Stuur je pakket naar:

Returns Department,

MandM Direct,

Moreton Business Park,

Moreton-on-Lugg,

Hereford,

HR4 8DS,

United Kingdom

Let wel wij bieden geen gratis retourneren aan.

Heb je misschien gebruik gemaakt van een kortingscode? Of heb je misschien een artikel teruggestuurd dat onderdeel was van een zogeheten multi-buy aanbieding?

‘2 voor € 15,- aanbieding’ voorbeeld:

Product 1 normale prijs: € 10,-
Product 2 normale prijs: € 7,50
Totale normale prijs: € 17,50
Totaal betaald: € 15,-

Als je beide producten terugstuurt voor terugbetaling:

Product 1 actieprijs: € 8,57
Product 2 actieprijs: € 6,43
Totaal terugbetaald: € 15,-

Je ontvangt van ons een e-mail zodra wij je pakket hebben ontvangen & verwerkt en een vervangend artikel hebben opgestuurd of het aankoopbedrag hebben teruggestort. Houd er rekening mee dat het tot 14dagen (na ontvangst) kan duren voordat een retour is verwerkt en het gehele proces van het moment dat je het pakket hebt verzonden kan tot 28 dagen duren.

Als je iets terugstuurt via het postkantoor is er een limiet aan hoeveel je kunt verzenden via standard post. Je kunt maximal 30 kg versturen via de pakketdienst en maximaal 2 kg via briefpost. Daarnaast mag je pakket maximaal 100 x 50 x 50 cm zijn en een brief mag maximaal 380 x 265 x 32 mm zijn. Wanneer je een koerier gebruikt is dit anders. Wij raden je verder aan om je pakket verzekert te versturen als je veel artikelen terugstuurt, omdat het kan voorkomen dat een pakket zoekraakt.

De komende 12 maanden stappen wij over naar een papierloze oplossing voor de pakbon (een omschrijving van je bestelling en informatie over hoe je een artikel kunt retourneren) die je normaal gesproken in het pakket terugvindt.

Wat betekent dit voor jou?

De pakbon, waarop je bestelling en informatie over hoe een artikel te retourneren staat vermeld, wordt per e-mail naar je toegestuurd. Deze verandering vindt de komende 12 maanden in etappes plaats. Gedurende deze periode kun je zowel een papieren versie als een e-mail ontvangen. Als er geen papieren pakbon in het pakket zit, betekent dit dat je de pakbon alleen per e-mail ontvangt. De pakbon en informatie vind je in de e-mail die je ontvangt, zodra het pakket ons magazijn heeft verlaten.