Zoek
Inloggen Hallo
Mijn account
Mijn account
Totaal 0.00
Je bespaart 0.00

MandM veelgestelde vragen

Welkom bij MandM's rubriek met veelgestelde vragen. Als je het antwoord waarnaar je op zoek bent niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Voor het retourneren van goederen vanuit Nederland kun je een retourlabel aanschaffen voor €7,99. Retourlabels vanuit België kosten €9,99. Bezoek ons retourportaal hieronder om een retourlabel te kopen.

Volg deze simpele stappen:

 1. Bezoek ons retourportaal https://mandmdirecteu.returns.international.
 2. Vul je bestelnummer in.
 3. Voer je postcode, e-mailadres of de laatste vier cijfers van je telefoonnummer in en klik op 'Doorgaan'.
 4. Selecteer de artikelen die je wilt retourneren en de reden waarom. Ruilen is helaas niet mogelijk.
 5. Kies welke koeriersdienst je wilt gebruiken om de retourzending naar ons terug te sturen. Je kan jouw lokale afleverpunt vinden door op de link onderaan de pagina te klikken.
 6. Print je retouretiket en plak het op het pakket. De retourlabel is geldig voor de periode waarin je het artikel kunt retourneren.
 7. Het kan tot 7 werkdagen duren voordat retourzendingen zijn verwerkt vanaf de datum waarop ze bij ons magazijn zijn aangekomen. Zodra het is verwerkt, ontvang je een e-mail ter bevestiging.
 8. Zorg ervoor dat je om een ontvangstbewijs vraagt en bewaar dit als bewijs van je retourzending. MandM kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor artikelen die beschadigd zijn of zoekraken tijdens het transport.

Let op: retourzendingen worden alleen terugbetaald als de goederen defect zijn of verkeerd zijn verzonden.

Goed nieuws! Wij passen ons gebruikelijke retourbeleid aan voor Kerstmis. Als je bestellingen plaatst op of na 4 september 2023, dan heb je tot 15 januari 2024 de tijd om alles dat je hebt gekocht terug te sturen. En maak je geen zorgen als je bestelling buiten die periode valt - je hebt dan nog steeds 28 dagen om de artikelen die je niet wilt terug te sturen. Fluitje van een cent!

Houd er rekening mee dat we ondergoed, piercings of badkleding voor mannen/jongens en vrouwen/meisjes niet kunnen terugbetalen.

Wij werken papierloos! Bezoek ons retourportaal - https://mandmdirecteu.returns.international - en volg de eenvoudige stappen om artikelen te retourneren.

Helaas is het niet mogelijk om artikelen te ruilen. Wanneer je een artikel retourneert wordt dit als terugbetaling verwerkt. Indien je het artikel in een andere maat wilt, vragen we je een nieuwe bestelling te plaatsen.
We vinden het vervelend dat het pakket dat je hebt ontvangen niet is wat je hebt besteld. Neemt alsjeblieft contact op met onze Klantendienst zodat we je kunnen helpen. Je dient dit binnen 48 uur na ontvangst aan ons door te geven zodat we dit snel voor je kunnen oplossen.

Als je een verkeerd artikel hebt ontvangen, neem dan binnen 48 uur na ontvangst van het pakket contact op met onze klantendienst. Indien je geen contact opneemt, en een artikel retourneert, wordt dit als terugbetaling verwerkt.

Het kan tot 7 werkdagen duren voordat een retourzending wordt geleverd. Wij proberen alle retourzendingen binnen 7 werkdagen na ontvangst te verwerken. Zodra dit is gebeurd en je terugbetaling is verwerkt ontvang je een email. Je terugbetaling staat binnen 7 werkdagen op je rekening.

Uit hygiënisch oogpunt kunnen de volgende artikelen niet worden geretourneerd voor een restitutie:

 • ondergoed
 • zwemkleding voor heren en jongens
 • zwemkleding voor dames en meisjes (als de hygiënesticker is verwijderd)
 • oorbellen

Het komt niet vaak voor dat een pakket zoekraakt, maar wij raden je aan om de trackinginformatie te bewaren als bewijs dat je het pakket hebt verstuurd. Wanneer je een pakket langer dan 14 werkdagen geleden via onze retourservice hebt geretourneerd kun je contact opnemen met onze klantendienst. Wij vragen je hierbij je bestelnummer, trackinginformatie en de geretourneerde artikelen te vermelden.

Retourneer artikelen alsjeblieft niet rechtstreeks naar ons. Bezoek ons retourportaal - https://mandmdirecteu.returns.international - en volg de eenvoudige stappen om artikelen te retourneren.

Wees als eerste op de hoogte van interessante aanbiedingen en nieuwe binnenkomers door je vandaag nog aan te malden voor onze e-mails