MandM Direct veelgestelde vragen

Welkom bij MandM Direct’s rubriek met veelgestelde vragen. Als je het antwoord waarnaar je op zoek bent niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Je kunt je pakket terugsturen naar ons via het postkantoor of een koeriersdienst.

Terugsturen via het postkantoor

Je kunt je pakket met of zonder track and trace versturen. Als je veel artikelen retourneert, adviseren wij je om het verzekerd te versturen. Wij bieden geen gratis retourneren aan.

Retouradres:

Returns Department,

MandM Direct,

Moreton Business Park,

Moreton-on-Lugg,

Hereford,

HR4 8DS,

United Kingdom

Voor bestellingen geplaatst tussen 30 september en 24 december 2019 bieden we een verlengt Kerstretourbeleid.

Je hebt tot 19 januari 2020 om niet gewenste artikelen te retourneren.

Voor bestellingen geplaatst buiten deze periode of waar ons standaard retourbeleid langer is, heb je 28 dagen om een artikel te retourneren.

Wij werken papierloos! Dit betekent dat je verzendbrief met bestel- en retourinformatie naar je wordt gemaild in plaats van dat het in je pakket zit.

Je kunt de informatie in de ‘Je bestelling is verzonden’ e-mail vinden, dit is de e-mail die naar je is verstuurd nadat het pakket ons magazijn heeft verlaten.

Dan stuur je het gewoon aan ons terug en ruilen wij het om voor een andere maat (wij betalen de verzendkosten om het naar je toe te sturen). Wij begrijpen dat je een item moet passen, maar zorg ervoor dat je geen vlekken zoals make-up en deodorant achterlaat, omdat onze retourafdeling het artikel dan misschien niet accepteert als wij denken dat het is gedragen.

Het spijt ons dat je een defect of beschadigd item hebt ontvangen. Als je het defecte/beschadigde item aan ons retourneert voor inspectie en als het probleem bijvoorbeeld een productiefout is, sturen wij een vervangend item naar je toe. Je moet ons binnen 48 uur na ontvangst van je pakket laten weten dat het defect/beschadigd is zodat wij het probleem snel kunnen oplossen.

Maak je geen zorgen, je kunt een briefje in het pakket stoppen waarop je je volledige naam en adres vermeld en of je het aankoopbedrag terugestort wilt hebben of het artikel wilt omruilen. Wij sturen je het retourformulier per e-mail en indien nodig kun je dit nogmaals uitprinten.

Wij striven ernaar om alle retouren binnen 7 werkdagen na ontvangst te verwerken, maar houd er rekening mee dat het tot 14 dagen kan duren voordat het ons berelkt. Dan kan het nog tot 7 werkdagen duren voordat je het aankoopbedrag/omgeruilde item ontvangt. Wij laten per e-mail weten wanneer de retour is verwerkt.

Het aankoopbedrag wordt altijd teruggestort op het IBAN of PayPal account of de creditcard waarmee de bestelling is betaald. Als je hebt aangegeven dat je een vervangend artikel wilt ontvangen en het is niet meer op voorraad, dan storten wij automatisch het aankoopbedrag aan je terug.

Uit hygiënisch oogpunt kunnen de volgende artikelen niet worden geretourneerd voor een restitutie of omruiling:

  • ondergoed
  • zwemkleding voor heren en jongens
  • zwemkleding voor dames en meisjes (als de hygiënesticker is verwijderd)
  • oorbellen

Het komt niet vaak voor dat een pakket zoekraakt, maar wij raden je aan om de kassabon/factuur (met het trackingsnummer) te bewaren als bewijs dat je het pakket hebt verstuurd. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gehouden voor het zoekraken of beschadigen van pakketten en je hebt het bewijs nodig als je een zoekgeraakt pakket wilt claimen bij het koeriersbedrijf.

Stuur je pakket naar:

Returns Department,

MandM Direct,

Moreton Business Park,

Moreton-on-Lugg,

Hereford,

HR4 8DS,

United Kingdom

Let wel wij bieden geen gratis retourneren aan.

Heb je misschien een item teruggestuurd dat onderdeel was van een zogeheten multi-buy aanbieding?

Als je toch nog denkt dat je niet genoeg geld hebt teruggekregen neem dan contact met ons op.

Heb je misschien gebruik gemaakt van een kortingscode? Of heb je misschien een artikel teruggestuurd dat onderdeel was van een zogeheten multi-buy aanbieding?

'2 voor € 15,- aanbieding' voorbeeld:

Product 1 normale prijs: € 10,-
Product 2 normale prijs: € 7,50
Totale normale prijs: € 17,50
Totaal betaald: € 15,-

Als je beide producten terugstuurt voor terugbetaling:

Product 1 actieprijs: € 8,57
Product 2 actieprijs: € 6,43
Totaal terugbetaald: € 15,-

Als je denkt dat je niet genoeg geld hebt teruggekregen neem dan contact met ons op.

Vergeet niet om je klantnummer en/of bestelnummer te vermelden.