MandM Direct veelgestelde vragen

Welkom bij MandM Direct’s rubriek met veelgestelde vragen. Als je het antwoord waarnaar je op zoek bent niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

  1. Klik op de link naar onze retourportaal - https://mandmdirect.returns.international
  2. Voer het bestelnummer in en vergeet niet om tekst toe te voegen, bijvoorbeeld 12345678
  3. Voer uw postcode, het emailadres waarmee de bestelling is geplaatst, of de laatste 4 cijfers van uw telefoonnummer in. Vink vervolgens het artikel aan dat u wilt retourneren.
  4. Print het retourlabel en plak het op het pakket.
  5. De terugbetaling wordt binnen 7 werkdagen na ontvangst in ons magazijn verwerkt.

Voor bestellingen geplaatst tussen 1 Oktober 2020 en 24 December 2020 bieden we een verlengt Kerstretourbeleid. Je hebt tot 28 Februari 2021 om niet gewenste artikelen te retourneren. Voor bestellingen geplaatst buiten deze periode of waar ons standaard retourbeleid langer is, heb je 60 dagen om een artikel te retourneren.

Voor bestellingen geplaatst buiten deze periode of waar ons standaard retourbeleid langer is, heb je 60 dagen om een artikel te retourneren.

Wij werken papierloos! Bezoek ons retourportaal https://mandmdirect.returns.international en volg de eenvoudige stappen om artikelen te retourneren.

Helaas is het niet meer mogelijk artikelen te ruilen. Wanneer u een artikel retourneert wordt dit als terugbetaling verwerkt. Indien u uw artikel in een andere maat wilt, vragen we u een nieuwe bestelling te plaatsen

We vinden het vervelend dat het pakket dat u heeft ontvangen niet is wat u heeft besteld. Neemt u alstublieft contact op met onze Klantendienst zodat we u kunnen helpen. U dient dit binnen 48 uur van ontvangst van uw pakket aan ons door te geven zodat we dit snel voor u kunnen oplossen.

Als er een fout is met uw pakket vragen we u binnen 48 uur van ontvangst van het pakket contact op te nemen met onze Klantendienst zodat wij dit snel voor u kunnen oplossen. Indien u geen contact opneemt, en een artikel retourneert, wordt dit als terugbetaling verwerkt.

Een retourzending kan tot 7 werkdagen duren om aan te komen. Wij proberen alle retourzendingen binnen 7 werkdagen van ontvangst te verwerken. Zodra dit is gebeurd en uw terugbetaling is verwerkt ontvangt u een email. Uw terugbetaling staat binnen 7 werkdagen op uw rekening.

Uit hygiënisch oogpunt kunnen de volgende artikelen niet worden geretourneerd voor een restitutie:

  • ondergoed
  • zwemkleding voor heren en jongens
  • zwemkleding voor dames en meisjes (als de hygiënesticker is verwijderd)
  • oorbellen

Het komt niet vaak voor dat een pakket zoekraakt, maar wij raden je aan om de kassabon/factuur (met het trackingsnummer) te bewaren als bewijs dat je het pakket hebt verstuurd. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gehouden voor het zoekraken of beschadigen van pakketten en je hebt het bewijs nodig als je een zoekgeraakt pakket wilt claimen bij het koeriersbedrijf.

Retourneer artikelen alstublieft niet rechtstreeks naar ons. Bezoek ons retourportaal https://mandmdirect.returns.international en volg de eenvoudige stappen om artikelen te retourneren.

Heb je misschien een item teruggestuurd dat onderdeel was van een zogeheten multi-buy aanbieding?

Als je toch nog denkt dat je niet genoeg geld hebt teruggekregen neem dan contact met ons op.

Heb je misschien gebruik gemaakt van een kortingscode? Of heb je misschien een artikel teruggestuurd dat onderdeel was van een zogeheten multi-buy aanbieding?

'2 voor € 15,- aanbieding' voorbeeld:

Product 1 normale prijs: € 10,-
Product 2 normale prijs: € 7,50
Totale normale prijs: € 17,50
Totaal betaald: € 15,-

Als je beide producten terugstuurt voor terugbetaling:

Product 1 actieprijs: € 8,57
Product 2 actieprijs: € 6,43
Totaal terugbetaald: € 15,-

Als je denkt dat je niet genoeg geld hebt teruggekregen neem dan contact met ons op.

Vergeet niet om je klantnummer en/of bestelnummer te vermelden.

MandM Direct

Wij hebben gemerkt dat je gebruik maakt van een oude internet browser. Onze website is geoptimaliseerd voor meer up-to-date browsers. Het updaten van je browser verbetert je shopping ervaring!