MandM Direct veelgestelde vragen

Welkom bij MandM Direct’s rubriek met veelgestelde vragen. Als je het antwoord waarnaar je op zoek bent niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Voor bestellingen geplaatst op of na 1 Oktober 2020 bieden wij een verlengt (Kerst) retourbeleid. Je hebt tot 17 Januari 2021 om deze artikelen te retourneren.

Je kunt je pakket terugsturen naar ons via het postkantoor of een koeriersdienst.

Terugsturen via het postkantoor

Je kunt je pakket met of zonder track and trace versturen. Als je veel artikelen retourneert, adviseren wij je om het verzekerd te versturen. Wij bieden geen gratis retourneren aan.

Retouradres:

Returns Department,

MandM Direct,

Moreton Business Park,

Moreton-on-Lugg,

Hereford,

HR4 8DS,

United Kingdom

Voor bestellingen geplaatst op of na 1 Oktober 2020 bieden wij een verlengt (Kerst) retourbeleid. Je hebt tot 17 Januari 2021 om deze artikelen te retourneren. Voor bestellingen geplaatst buiten deze periode of waar ons standaard retourbeleid langer is, heb je 28 dagen om een artikel te retourneren.

Voor bestellingen geplaatst buiten deze periode of waar ons standaard retourbeleid langer is, heb je 28 dagen om een artikel te retourneren.

Wij werken papierloos! Dit betekent dat je verzendbrief met bestel- en retourinformatie naar je wordt gemaild in plaats van dat het in je pakket zit.

Je kunt de informatie in de ‘Je bestelling is verzonden’ e-mail vinden, dit is de e-mail die naar je is verstuurd nadat het pakket ons magazijn heeft verlaten.

Helaas is het niet meer mogelijk artikelen te ruilen. Wanneer u een artikel retourneert wordt dit als terugbetaling verwerkt. Indien u uw artikel in een andere maat wilt, vragen we u een nieuwe bestelling te plaatsen

We vinden het vervelend dat het pakket dat u heeft ontvangen niet is wat u heeft besteld. Neemt u alstublieft contact op met onze Klantendienst zodat we u kunnen helpen. U dient dit binnen 48 uur van ontvangst van uw pakket aan ons door te geven zodat we dit snel voor u kunnen oplossen.

Als er een fout is met uw pakket vragen we u binnen 48 uur van ontvangst van het pakket contact op te nemen met onze Klantendienst zodat wij dit snel voor u kunnen oplossen. Indien u geen contact opneemt, en een artikel retourneert, wordt dit als terugbetaling verwerkt.

Maak je geen zorgen, je kunt een briefje in het pakket stoppen waarop je je volledige naam en adres.

Een retourzending kan tot 7 werkdagen duren om aan te komen. Wij proberen alle retourzendingen binnen 7 werkdagen van ontvangst te verwerken. Zodra dit is gebeurd en uw terugbetaling is verwerkt ontvangt u een email. Uw terugbetaling staat binnen 7 werkdagen op uw rekening.

Uit hygiënisch oogpunt kunnen de volgende artikelen niet worden geretourneerd voor een restitutie:

  • ondergoed
  • zwemkleding voor heren en jongens
  • zwemkleding voor dames en meisjes (als de hygiënesticker is verwijderd)
  • oorbellen

Het komt niet vaak voor dat een pakket zoekraakt, maar wij raden je aan om de kassabon/factuur (met het trackingsnummer) te bewaren als bewijs dat je het pakket hebt verstuurd. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gehouden voor het zoekraken of beschadigen van pakketten en je hebt het bewijs nodig als je een zoekgeraakt pakket wilt claimen bij het koeriersbedrijf.

Stuur je pakket naar:

Returns Department,

MandM Direct,

Moreton Business Park,

Moreton-on-Lugg,

Hereford,

HR4 8DS,

United Kingdom

Let wel wij bieden geen gratis retourneren aan.

Heb je misschien een item teruggestuurd dat onderdeel was van een zogeheten multi-buy aanbieding?

Als je toch nog denkt dat je niet genoeg geld hebt teruggekregen neem dan contact met ons op.

Heb je misschien gebruik gemaakt van een kortingscode? Of heb je misschien een artikel teruggestuurd dat onderdeel was van een zogeheten multi-buy aanbieding?

'2 voor € 15,- aanbieding' voorbeeld:

Product 1 normale prijs: € 10,-
Product 2 normale prijs: € 7,50
Totale normale prijs: € 17,50
Totaal betaald: € 15,-

Als je beide producten terugstuurt voor terugbetaling:

Product 1 actieprijs: € 8,57
Product 2 actieprijs: € 6,43
Totaal terugbetaald: € 15,-

Als je denkt dat je niet genoeg geld hebt teruggekregen neem dan contact met ons op.

Vergeet niet om je klantnummer en/of bestelnummer te vermelden.