Word lid van het MandM Direct affiliateprogramma

Wat wij doen

MandM Direct is één van de meest toonaangevende sport-, outdoor- en modedetailhandels van het Verenigd Koninkrijk. Veel van de grote merken – Voi, Diesel, adidas, Bench, Firetrap, Timberland, French Connection, CrossHatch, Duck and Cover, Asics, Ping, Helly Hansen en vele andere worden door ons aangeboden tegen zeer scherpe prijzen, tot wel 75% onder de adviesprijzen in het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 25 jaar ervaring in de detailhandel zijn wij een gevestigde naam binnen het Verenigd Koninkrijk en hebben meer dan één miljoen klanten. Wij zijn anders en daar ook trots op, wij hebben namelijk 365 dagen per jaar uitverkoop – waar andere detailhandels kortingen en aanbiedingen gebruiken om je terug te laten komen hebben wij elke dag de grootste merken tegen de laagste prijzen.

Hoe werkt ons affiliateprogramma?

Als je een website hebt kan je profiteren van onze populariteit en fantastische merken. Je kunt vandaag nog geld verdienen met je website door je gratis en eenvoudig aan te melden voor ons affiliateprogramma. Elke keer dat een bezoeker via jouw website op de onze terechtkomt bestaat is er een kans dat jij er geld aan verdient. Wij betalen je minimaal 2% commissie voor elke bestelling die wordt geplaatst via een doorverwijzing vanaf jouw website. Omdat wij een cookiebeleid van 30 dagen hanteren, kan je zelfs geld verdienen wanneer er meerdere bestellingen worden geplaatst na één doorverwijzing binnen 30 dagen.

Wij beschikken over een groot aantal tools om je te helpen de beste creatieve banners en hyperlinks te gebruiken die goed passen bij jouw website eisen.

Hoe wij de beste merken voor de laagste prijzen verkopen

Ervaren shoppers weten dat wij sinds 1987 in het Verenigd Koninkrijk helpen om geld te besparen door geweldige aanbiedingen en kortingen te geven op de beste merken. Wij verspillen geen geld aan dure verkooppunten maar besparen je geld door de beste opruimingen van de grootste merken op te kopen en ze beschikbaar te maken voor jou.

OP=OP!

Onze voorraad is gelimiteerd, maar het meer dan 5.000 verschillende producten online en het dagelijks toevoegen van nieuwe items, zal je altijd iets nieuws kunnen vinden. En met een 100% veilige website, fantastische klantenservice en een ‘geen gezeur’ retourbeleid van 28 dagen is shoppen vanuit huis, werk, mobiele telefoon of tablet nog nooit zo makkelijk geweest.

Wij zijn groter dan je in de eerste instantie denkt

Wij zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en hebben een strategisch gebouwd magazijn. Wij hebben ongeveer 450 gedreven mensen in dienst en rond de drukke kerstperiode nemen nog eens een extra 500 mensen aan. Hierdoor kunnen we elke dag van het jaar de beste service aandienen. This betekent dat wij op onze drukste dag van het jaar meer dan 35.000 pakketten succesvol naar onze klanten hebbben gestuurd. En met onze toegewijde in-house klantenservice kunnen wij je altijd helpen.

In het Verenigd Koninkrijk komen wij vaak voor in de Hitwise top 10 meeste bezochte detailhandels in de “Online Apparel and Accessories and Sports and Lifestyle e-tailer” categorie; we hebben de “Consumer Category for Outdoor Puirsuits, Sports” award gewonnen tijdens de ECMOD awards in 2007 en zijn genomineerd voor “Drapers Etailer of the Year 2009” en “Retail Week Etailer of the Year 2009”. Wij zijn ook als tweede geëindigd in de “The Sunday Times Fast Track 2008”.

Waarom deelnemen aan het MandM Direct Affiliateprogramma?

  • Commissie - 8% plus vele bonussen, acties en wedstrijden;
  • Conversie - Fantastische conversie op de website;
  • Cookiebeleid - 30 dagen
  • Support - Individuele ondersteuning en technische ondersteuning van het MandM Direct affiliate team;
  • Affiliate nieuwsbrief - Elke weer sturen wij je een nieuwsbrief met daarin onder andere informatie over de best verkochte producten en aankomende aanbiedingen en acties.
  • Affiliate goedkeuring - Handmatig
  • Creative - Teksten met hyperlinks, volledig geüpdatete banners in alle standaard maten en product feeds beschikbaar.

Hoe kan ik me inschrijven?

Je inschrijven is eenvoudig. Als je meer informatie nodig hebt, kun je een e-mail sturen naar Optimus Eigenschappen Marketing op mandmdirect@optimus-pm.com.