Wij hebben gemerkt dat je gebruik maakt van een oude internet browser. Onze website is geoptimaliseerd voor meer up-to-date browsers. Het updaten van je browser verbetert je shopping ervaring!

0

Totaal 0.00
Je bespaart 0.00

Sluiten

Terug

Levering en verzendkosten

Standaardlevering € 5,49 Gratis levering vanaf € 75,-

De levertijd is ongeveer 4 werkdagen. Het kan zijn dat je voor ontvangst moet tekenen. Als je niet thuis bent, wordt er een bericht achtergelaten met het adres van de dichtsbijzijnde Parcelshop, waar je het pakket kunt ophalen op het moment dat het jou uitkomt.

Mocht je een vraag hebben over de levering van je pakket, stuur dan een e-mail naar klantendienst@mandmdirect.nl Vergeet niet om het bestellingsnummer (indien bekend) en je volledige naam en adres te vermelden. Ook kun je je bestelling volgen in Mijn account.

De verzendkosten voor een standaardlevering bedragen € 5,49, ongeacht de grootte en het gewicht van het pakket.

Belangrijke informatie betreffende de pakbon in het pakket

De komende 12 maanden stappen wij over naar een papierloze oplossing voor de pakbon (een omschrijving van je bestelling en informatie over hoe je een artikel kunt retourneren) die je normaal gesproken in het pakket terugvindt.

Wat betekent dit voor jou?

De pakbon, waarop je bestelling en informatie over hoe een artikel te retourneren staat vermeld, wordt per e-mail naar je toegestuurd. Deze verandering vindt de komende 12 maanden in etappes plaats. Gedurende deze periode kun je zowel een papieren versie als een e-mail ontvangen. Als er geen papieren pakbon in het pakket zit, betekent dit dat je de pakbon alleen per e-mail ontvangt. De pakbon en informatie vind je in de e-mail die je ontvangt, zodra het pakket ons magazijn heeft verlaten.