Wij hebben gemerkt dat je gebruik maakt van een oude internet browser. Onze website is geoptimaliseerd voor meer up-to-date browsers. Het updaten van je browser verbetert je shopping ervaring!

0

Totaal 0.00
Je bespaart 0.00

Sluiten

Terug

Hoe te bestellen

Bij mandmdirect.nl bestel je zonder zorgen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Je kunt heel eenvoudig een account bij ons aanmaken zodat je niet elke keer dat je een bestelling plaatst je gegevens hoeft in te vullen. Dit kun je doen voordat je begint met winkelen of als je naar de kassa gaat.

Daarna kun je beginnen met winkelen door het plaatsen van een artikel in je winkelmandje. Als je klaar bent met winkelen ga je naar de kassa. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je ter bevestiging een e-mail. Je kunt je bestelling volgen in Mijn account.

Via e-mails houden we je op de hoogte van exclusieve promoties en speciale aanbiedingen.

Betaalmethoden

Op dit moment bieden wij de volgende betalingsmogelijkheden: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Debit, PayPal en iDeal. Bij de kassa kun je eenvoudig zelf kiezen op welke manier je je bestelling betaald.

Belangrijke informatie betreffende de pakbon in het pakket

De komende 12 maanden stappen wij over naar een papierloze oplossing voor de pakbon (een omschrijving van je bestelling en informatie over hoe je een artikel kunt retourneren) die je normaal gesproken in het pakket terugvindt.

Wat betekent dit voor jou?

De pakbon, waarop je bestelling en informatie over hoe een artikel te retourneren staat vermeld, wordt per e-mail naar je toegestuurd. Deze verandering vindt de komende 12 maanden in etappes plaats. Gedurende deze periode kun je zowel een papieren versie als een e-mail ontvangen. Als er geen papieren pakbon in het pakket zit, betekent dit dat je de pakbon alleen per e-mail ontvangt. De pakbon en informatie vind je in de e-mail die je ontvangt, zodra het pakket ons magazijn heeft verlaten.

Christmas Returns

Christmas Returns