Rapport over loonkloof tussen mannen en vrouwen

BETALING & BONUSKLOOF

Gemiddeld Mediaan
Loonkloof 25.3% 12.0%
Bonuskloof 55.6% 14.0%

De bovenstaande tabel toont de loonkloof tussen mannen en vrouwen en de kloof tussen mannen en vrouwen vanaf 5 april 2018.

Hierin zijn de gemiddelde en mediaan verschillen in uurloon en bonussen aan mannen en vrouwen in het jaar tot en met 5 april 2018 weergegeven.

Een positief cijfer duidt op een hoger percentage dat aan mannen wordt betaald.

LOONKWARTIELEN

MandM Direct

De bovenstaande grafiek toont de verdeling tussen mannen en vrouwen over vier gelijke loonkwartielen.

Hieruit blijkt dat MandM een hoger percentage mannelijke collega's heeft in het bovenste kwartiel, pariteit in het bovenste midden en een hoger percentage vrouwelijke collega's in de andere twee kwartielen.

ONZE GEGEVENS BEGRIJPEN

Bij MandM Direct zijn we ervan overtuigd dat mannen en vrouwen gelijk worden betaald terwijl ze in gelijkwaardige functies werken.

Uit onze gegevens blijkt dat we momenteel een hoger percentage van onze mannelijke bevolking hebben in hogere functies in het bedrijf.

ONZE STAPPEN

Hoewel we van mening zijn dat onze loonkloof tussen mannen en vrouwen aantoont dat we gelijk betalen, hebben we stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat we dit regelmatig nauwkeurig in de gaten houden en om ervoor te zorgen dat deze resultaten op alle gebieden consistent zijn.

Hoewel er in het hele bedrijf een loonkloof bestaat tussen mannen en vrouwen, zijn we ervan overtuigd dat we mannelijke en vrouwelijke collega's gelijk betalen voor gelijkwaardige functies. We zullen dit regelmatig blijven monitoren.

Deze verklaring is ondertekend door de CEO van MandM Direct, Damian Evans

MandM Direct

Wees als eerste op de hoogte van interessante aanbiedingen en nieuwe binnenkomers door je vandaag nog aan te malden voor onze e-mails