MandM veelgestelde vragen

Welkom bij MandM's rubriek met veelgestelde vragen. Als je het antwoord waarnaar je op zoek bent niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Probeer om je wachtwoord opnieuw in te stellen door op de 'wachtwoord vergeten' link te klikken of tikken op de inlogpagina. Als je vervolgens nog niet kunt inloggen, neem dan contact op met onze klantenservice zij helpen je graag verder.

Als je je volgende bestelling hebt plaatst, ga naar de betaalpagina via de kassa. Je wordt dan gevraagd om de opgeslagen gegevens te gebruiken; je ziet hier een 'X', selecteer dit om de gegevens te verwijderen. Je kunt dan nieuwe gegevens invoeren; vervolgens wordt je gevraagd of je deze gegevens wilt bewaren.

Onder Mijn account vind je je bestelgeschiedenis onder mijn bestellingen Daar vind je ook de retouren die je onlangs hebt teruggestuurd.

Maak je geen zorgen; je ontvangt van ons een e-mail met het verzoek om je gegevens te bevestigen. Als je de e-mail niet kunt vinden, kijk dan tussen de spam-berichten. Dit wordt gevraagd als de uitgever van de betaalkaart een vraag heeft over de tijdens het betaalproces ingevoerde gegevens. Zodra de gegevens zijn bevestigd, wordt dit gecontroleerd en na acceptatie wordt je bestelling verwerkt. Als je verder nog vragen of hulp nodig hebt bij een in de wacht staande bestelling neem dan contact op met onze klantenservice zij helpen je graag verder.

Dat is eenvoudig, login via je Mijn account en selecteer de relevante kopjes die je wilt updaten. Je kunt dan al je persoonlijke gegevens aanpassen. Als je nog geen account hebt aangemaakt, neem dan contact op met de klantenservice, zij helpen je graag verder.

Via de 'wachtwoord vergeten' link op de login-pagina kom je op de pagina waar je je wachtwoord opnieuw kunt instellen. Je ontvangt een e-mail om te bevestigen dat je wachtwoord opnieuw is ingesteld.

Je kunt je op elk moment aanmelden voor onze exclusieve e-mailaanbiedingen. Je kunt je afmelden voor het ontvangen van onze e-mails via de afmeldlink aan de onderkant van de e-mail die je hebt ontvangen.

Wees als eerste op de hoogte van interessante aanbiedingen en nieuwe binnenkomers door je vandaag nog aan te malden voor onze e-mails